Over Jewels LJ

Creativiteit en stijlvol is mijn motto!”

Mooie originele sieraden wil iedereen toch graag hebben en kun je nooit genoeg van hebben. Wat is er nu leuker dan je outfit compleet te maken met stijlvolle sieraden. Kun jij je hier helemaal in vinden, ben je enthousiast en wil je dit graag dan ben je bij Jewels LJ op de juiste plek. Jewels LJ is namelijk dé online shop voor stijlvolle originele sieraden & mode accessoires en een knipoog naar de persoonlijke verzorging.

Jewels LJ is opgericht in januari 2014 door mij, Joyce van Huizen, Joyce is gedreven en gepassioneerd door beauty en lifestyle en wil vanaf jonge leeftijd bezig zijn met decoreren, stylen en dus al snel gefocust op sieraden. De studierichting van Joyce was dus al vanaf jonge leeftijd bekend waar ze pas echt besmet werd met de passie voor sieraden. Na haar studie heeft ze bij diverse retailers gewerkt en veel ervaring opgedaan, maar de aanhoudende passie en aantrekkingskracht naar iets “eigen” te hebben hield aan. Door de oprichtingvan Jewels LJ is een lang gekoesterde droom werkelijkheid geworden.

Wat kleinschalig begon met een webshop en facebook als de belangrijkste tools met enkele sieraden is uitgegroeid tot een volwassen webshop op het gebied van sieraden én accessoires. Jewels LJ heeft inmiddels een leuke en enthousiaste klantenkring en veel volgers op haar social media kanalen.

De collectie van Jewels LJ wordt met veel zorg, liefde, en creativiteit met oog voor detail en kwaliteit uitgezocht en gemaakt zodat een groot assortiment in sieraden en accessoires beschikbaar zijn waarbij ik kan zeggen "er is voor ieder wat wils”  De gebruikte materialen voor de sieraden worden met de grootste zorg geselecteerd en zullen altijd kwalitatief hoogwaardige materialen zijn zoals: echt leer, silver plating, DQ metaal, stainless steel en nikkelvrije producten (hypoallergeen).

Ik zoek naar sieraden en accessoires waar we van vinden dat ze modieus, stijlvol en hip zijn. De laatste modetrends houd ik hiervoor goed in de gaten om altijd te zorgen voor een leuk assortiment.

Heb je vragen of suggesties? Mail ons! We vinden het altijd leuk om van jullie te horen.

Jewels LJ